Boka in den 21 juni 2017 kl. 14.00 - då är det invigning av trädgårdarna.

Varmt Välkomna!


onsdag 28 september 2016

Nu är vi igång ...

Nu har vi startat upp arbetet med vårt examensarbete på trädgårdsmästarutbildningen. Det genomförs som ett studentdrivet projektarbete i grupp med både teoretiska och praktiska moment. Varje grupp planerar och anlägger 5 tematrädgårdar efter Åpromenaden i Enköping. I projektet kommer vi att få praktisera allt vi har lärt oss under trädgårdsmästarutbildningen. Lägg datumet 21 juni på minnet då är det dags för invigning av Tematrädgårdarna 2017.

Vi började med att ha en kreativ dag där alla i klassen fick bidra med förslag och där vi sedan röstade fram det övergripande huvudtemat. Därefter fick vi identifiera 5 tematrädgårdar under huvudtemat som varje projektgrupp kommer att ha ansvar att arbeta med.


Bodil som är huvudansvarig lärare för vårt examensarbete bad respektive projektgrupp att "hitta känslan" - "tänka nytt och annorlunda" för att komma igång med att spåna fram ideér till varje tematrädgård.Kreativiteten var hög och engagemanget på topp när det spånades kring bildcollagen för respektive tematrädgård.

Arbetsnamnet på temat för Tematrädgårdarna 2017 blev "moderna trädgårdsstilar med ny tolkning och rolig twist" med de fem olika undergrupperna: grus-, cottage-, woodland-, skandinavisk- och urban trädgård.

Det officiella namnet på Tematrädgårdarna 2017 - återkommer vi med!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar