Boka in den 21 juni 2017 kl. 14.00 - då är det invigning av trädgårdarna.

Varmt Välkomna!


torsdag 17 augusti 2017

Guidad visning för "Guldsponsorer"

Dagen började med grå himmel och regn och även om vi länge längtat efter regn så ville vi verkligen inte att det skulle regna just idag. Anledningen till det var eftermiddagens guidade visning av våra Tematrädgårdar för våra "Guldsponsorer".

Klockan 17:00 stod vi redo och tro det eller ej men i den vackraste av kvällssolar tog vi emot ett gäng glada och intresserade "Guldsponsorer".

I den Nordiska trädgården "Smakfullt" får Per Eriksson, Alvar Kårfors från Orto Nova, Joakim & Sophia Lindgren från SBB en guidad visning av Irene Hedengran.
Anna Konradsson berättar om tankarna bakom Cottage trädgård "Längtan" för Anna Skotth, Eva Gillberg och Jenny Långkvist från Västmanlands Fastighetsskötsel "Trädgård".
Magnus och Carolina Karlsson från Josefsson lyssnar till Fredrik Kinnbo och Ann Axelsson Hasselberg som berättar hur idéerna till Grusträdgården "Grusade förväntningar" kom till.
Under kvällen var det många besökare som passade på att njuta och inspireras av trädgårdarna - här ser vi Marie Garsten som beskådar Urban's trädgård "Grönt i det blå".
De grå molnen skingrar sig och solen bryter fram och speglar sig i den vackra brunnen i Lundens trädgård "Lund och Ro".
Efter den guidade visningen var det dags för mingel och lite enklare förtäring. 
Det blev en fantastiskt trevlig kväll tillsammans med några av våra underbar "Guldsponsorer". Vi trädgårdsmästarelever är glada att vi fick möjligheten att tacka er på plats för all fin sponsring vi fått och till Er "Guldsponsorer" som inte hade möjlighet att komma vill vi än en gång säga STORT TACK - utan er alla hade våra trädgårdar inte varit så fina!
Anna Konradsson, Irene Hedengran, Anna Axelsson Hasselberg, Therése Lindgren, Love Yamandù Sosa , Åsa Chew Nilsson, Sonja Rosberg, Fredrik Kinnbo, Åsa Landenberg (saknas på bild)
💚 Gänget som fixade och höll i kvällens evenemang 💚

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar